avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe a 2 a cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe a 2 a cladire

Buna,
Am in proprietate un apartament si am mai dobandit inca un apartament de la parintii mei cu clauza de intretinere. Parintii locuiesc in continuare in acel apartament. Trebuie ca eu sa platesc de acum impozit si pt.apartamentul lor sau platesc parintii in continuare?
Daca trebuie sa platesc eu impozitul, acesta va fi majorat cu 15% fiind a 2 a cladire in proprietate sau platesc doar impozit normal datorita contractului de intretinere?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: LORENA11 , utilizator 22:06, 19 Ianuarie 2007
parerea mea este ca, fiind o noua proprietate a dvs, trebuie sa platiti si impozitul pentru ea, ca sarcina a proprietatii.....prin urmare, aveti 2 proprietati, doua impozite...
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2007
lara_croft, utilizator
De fapt eu as fi interesanta sa stiu, in cazul intarzierii depunerii declatratiei 226, impozitul pe castigul din transferul titlurilor de valoare, ce se paote intampla: amenda, penalitati?
Scuze pt greseli, in virtutea inertiei........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxarea proprietatii ceaunica ceaunica cum se taxeaza o proprietate la circa financiara, mai clar locuiedc cu parintii, am cumparat un apartament prin credit prima casa, de la soacra avem in ... (vezi toată discuția)
Abuz al primariei la perceperea impozitului anual pentru locuinte Atlantida Atlantida Buna seara, Intrucat intre mine si parintii mei este incheiat un contract de intretinere, de cativa ani primaria imi percepe impozitul anual pentru ... (vezi toată discuția)
Impozit apartament cu uzufruct DanaAndrei DanaAndrei Am in proprietate 3 apartamente : primul este cel in care locuiesc, cel de-al 2 lea este cumparat de la parinti cu drept de uzufruct (ei locuiesc in acest ... (vezi toată discuția)