avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Fraude Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Fraude Orange

Sunt abonat Orange de 10 ani, deci un abonament pana acum fidel.
In seara zilei de 16.03.2010, intre 18:53 -19:30 am fost victima unei fraude din categoria
Cel mai recent răspuns: ContSters124416 , utilizator 12:42, 6 Mai 2010
Finalizati mesajul
Sunt curioasa si eu de tipul de frauda careia i-ati cazut victima. Eu am patit-o in cursul lunii februarie, si nu m-am bucurat nici de cel mai mic ajutor din partea lui Orange.
Tot ceea ce ii intereseaza este sa platesti factura, fara a-ti acorda vreo facilitate.
A patit-o si mama mea,inca nu am platit facturile(sunt doua-au mai lasat-o 1 luna) si au trimis mesaj ca vor inchide contul.Cei de la Politie,unde s-a facut plangere au spus ca ei vor cauta 10 ani,dar nu sunt sanse sa-i prinda.Cei de la Orange,au fost sunati imediat cand s-a sesizat frauda(la 10 minute) si au spus ca incearca sa blocheze transferul.Acum asteptam,sa vedem.Nici mama nu e de acord sa plateasca ce nu a folosit.Vrea sa rezilieze contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura supraincarcata zoita.moga zoita.moga Buna seara, Am o problema cu serviciul de telefonie [EDITAT]. La ultima factura primita am constatat ca am fost taxata cu o suma care nu-mi apartine. Sa va ... (vezi toată discuția)
Teapa de la o firma de telefonie mobila mihessorin mihessorin buna.sa va spun pe scurt ce am patit cu o firma de telefonie mobila. acum 2 ani mi-am luat un telefon cu abonament de la ei.stiam de la un cunoscut ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de orange romania s.a. blonddy13 blonddy13 In momentul in care m-am inscris m-am gandit ca poate dvs. o sa ma ajutati in aceasta problema si sa-mi dati solutia potrivita. Din 1999 sunt abonat fidel la ... (vezi toată discuția)