avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare after school
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare after school

inainte de infiintarea unui after school, as vrea sa stiu daca organele abilitate sa dea avize de functionare , imi pot aviza infiintarea after school intr-un apartament cu 3 camere, 2 bai, bucatarie, situat la etajul 2 intr-un bloc de 8 etaje?

multumesc,
Cel mai recent răspuns: luminita elena ionescu , utilizator 21:15, 23 Martie 2010
Din punctul meu de vedere nu veti obtine niciodata acel aviz fiindca aveti nevoie de aprobarea vecinilor directi (sus, jos , stanga , dreapta) . Cine isi pune in cap un after-school?B-)
ok, dupa ce obtin avizul vecinilor, alte organe abilitate imi vor da acordul pentru infiintare after school?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pentru infiintarea unui after school padureanua padureanua Buna ziua, sunt cadru didactic si doresc sa infiintez un centru after school in propria casa, la etajul al doilea, unde beneficiez de 3 camere si baie. ... (vezi toată discuția)
Extindere camera camin fara autorizatii mihayy08 mihayy08 buna ziua vreau sa intreb cum pot afla daca cineva are autorizatie de constructie pentru extindere camera camin noi locuim intr-un bloc cu camere de camin ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt.separare apartament cosmin2222 cosmin2222 buna, as avea si eu o intrebare referitor la separarea unui apartament. Apartamentul are 4 cam, 2 bai,bucatarie,hol.M-am gandit sa separam ap.in 2camere, 1 ... (vezi toată discuția)