avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plangere penala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plangere penala

buna ziua,
-fostul sot imi tot face plangere penala pt ca nu ii trimit pensia alimentara pt copil
care i-a fost incredintat lui este a 3-a plangere in 4 luni pe acelasi motiv
-eu am toate mandatele postale prin care pot sa demonstrez ca banii au fost trimisi
-il sun in fiecare saptamana ca sa vorbesc si cu copilul dar nu imi spune nimic de
bani ca i-a luat sau nu
-ma trezesc de fiecare data ca ma suna avocata si imi spune ca a facut iar
plangere
-eu nu imi pot permite sa platesc av. de fiecare data sa se prezinte la politie
-pot sa rezolv problema prin telefon direct cu politistul?
-poate sa imi dea cineva un sfat?
-multumesc mult

Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 16:09, 19 Martie 2010
Pentru lamurirea situatiei sumelor achitate,va revine obligatia sa probati politistului responsabil cu probe temeinice=mandatele postale ,achitarea in termen a obligatiilor dispuse de instanta.
Telefonic ,nu se pot lamuri aspectele si nici nu se pot administra probele care atesta asumarea responsabilitatii dvs
Nu va trebuie avocat. Faceti copii dupa mandate si le duceti la sectie daca sunteti citata.
Trimiteti, chiar prin posta, copia tuturor mandatelor catre unitatea de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot avea probleme daca nu ma prezint in instanta??????rog raspuns urgent!!! cipdy cipdy cineva a furat un telefon mobil de la un pusti....eu l-am cumparat de la el fara sa stiu ca a fost furat.....dupa cateva luni m-am plictisit de telefon si l-am ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie depusa pensia alimentara daca fosta sotie a plecat cu copilul definitiv din tara,fara acodul meu? cipri05 cipri05 Buna seara,as dori sa stiu in cazul meu,fosta nevasta a plecat din tara cu minora in varsta de 3 ani,fara acordul meu(legile din Romania de tot rasul),desi ... (vezi toată discuția)
Plangere penala georgy1987 georgy1987 Am divortat de fostul meu sot acum 2 ani jumatate si mi sa incredintat minorul in varsta de 8 ani prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Am ... (vezi toată discuția)