buna ziua ,lucrez l romtextil 12 cu 24 cu ,acum o luna luam bonuri dar ni leau taiat ...acum 2 zile ne-a anuntat sefa ca o sa scada salariile ca nu sunt comenzi,deci eu am pe cartea de munca 600 ,cat sa ne scada ,ce pot face daca lor nu le mai merge fabrica si nu ne da in somaj cred ca nu vor sa o inghida ,lucram pe stoc...mai da cate uu afara din diferite motive,ce facem noi ca angajati,ca nu putem trai cu 600 ,inaite ajungeam la 1000 plus bonuri ,au dreptu sa ne taie salariile...daca eu vreau somaj cum fac unde sa ma duc,,,sau trebuie sa declare ei firma in faliment..va multumesc
Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati denumiri societati;beneficiati de facilitatea Editeaza care va permite corectarea si completarea mesajului
Problemele ridicate ,pentru solutionare ,este bine sa le ridicati direct cu angajatorul,
care poate dispune
Micsorarea drepturilor salariale poate fi intreprinsa numai prin act aditional la CIM
daca este semnat de dvs ca si angajat
Legislatia muncii
luila
1. cat poate un angajator sa micsoreze salariul unui angajat si pt cat timp?
2. daca unui angajat i se adauga o noua fisa de post (diferita) pe langa cea ... (vezi toată discuția)