buna ziua,
părintii mei au divortat, s-a facut partajul bunurilor comune, mama mea fiind obligata la plata unei sulte. am predat bunurile mobile şi am achitat sulta, ambele printr-un executor judecatoresc investit in urma cerererii tatalui meu.
la achitarea sultei am fost prezenti eu, mama mea si executorul, caruia i-am inmanat banii. am primit chitanta din care rezulta ca am achitat suma actualizată si plata onorariului executorului (o singura chitanta). acesta ne-a mai dat si hotararile judecatoresti in original asa cum le-a primit de la judecatorie cu formula de investire si ne-am deplasat cu toate la cartea funciara.
aici acestia refuza sa primeasca actele pentru radierea sultei intrucat nu exista dovada ca tatal meu a primit banii respectivi ci doar executorul.
au motive legale? executorul a spus ca suma poate ajunge in posesia creditorului si dupa zece ani de exemplu, daca acesta ar fi plecat din tara, iar asta nu inseamna ca mama mea nu s-a achitat de datorie si ca nu este proprietar cu drepturi depline.
cine are dreptate...executorul m-a inselat? cartea funciara face abuz? ce se intampla ca nu mai inteleg nimic si sunt satul ade plimbat pe la usi si de milogit la toata lumea.
Chitanță
Paulina inna
Am o chitanță descrescătoare între mine și fratele meu in care scrie că îi plătesc fratelui meu o suma de bani reprezentând sultan conform ... (vezi toată discuția)
Apartament cu sulta
MelindaH
Am vrut sa achizitionez in luna iunie 2010 un apartament care avea o sulta pe care proprietara trebuia sa i-o dea fostului sot, care nu era de gasit. Am facut ... (vezi toată discuția)