avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INDEMNIZATIA PENTRU POZITIE DE CONDUCERE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INDEMNIZATIA PENTRU POZITIE DE CONDUCERE

buna ziua ! intrebarea este daca aceasta indemnizatie , in cuantum de 30% , daca stiu eu bine, din venitul lunar net , se acorda obligatoriu de la data incadrarii pe o pozitie de conducere sau ramane la latitudinea angajatorului daca o acorda sau nu.
daca ea este obligatorie se poate solicita si retroactiv , in cazul in care nu s-a acordat? ; este un termen de prescriptie pentru solicitarea ei ?
va multumesc , o zi placuta !
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 10:42, 20 Martie 2010
Indemnizatia de conducere este introdusa de regula in salariul de baza .
...si se acorda, in sistemul bugetar, doar daca sunteti incadrata pe un post/functie publica de conducere (de exemplu, director, sef birou, sef serviciu. etc.)
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Martie 2010
Kyandra, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de conducere Pirandello Pirandello Buna ziua. Sint angajat intr-o institutie publica, ca personal contractual, pe postul de coordonator. Teoretic, nu coordonez un birou - as fi, in acest caz, ... (vezi toată discuția)
Organizare internã eduardvl eduardvl Bună ziua, Doresc să pun următoarele întrebări: Într-o instituţie bugetară, autofinanţată, un ªef de Serviciu şi/sau de Birou poate emite ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de conducere Ayana1 Ayana1 In perioada octombrie 2007-decembrie 2009 am lucrat intr-o institutie privata pe postul de sef serviciu administrativ. Nu mi-a fost acordata niciodata ... (vezi toată discuția)