remus1982 a scris:
Oricum s-ar numi, cred ca sansele sa rezolve ceva sunt 1 din 100000.
Mamaaaa, dumneavoastra sunteti Petrache Lupu, reincarnat, sau Mafalda ? Exact 1 la 100000 ? N-am voie sa fluier a mirare aici, ca e site juridic, dar va intreb si eu, ca un personaj cu o porecla hazoaza dintr-un cunoscut roman: "Matale pe ce te bazezi? Ha?"
Sa vedem, daca nu depune nici un fel de plangere, care ar fi sansele sa se rezolve problema? Mici? Mai mici decat 1 la 10000 ?
:offtopic:
Un arheolog face sapaturi langa Tel-Aviv si da peste o mumie, o chestiune foarte rara in Israel, ca sa nu zic miraculoasa. Dupa ce o examineaza il cheama pe Mordechai Buxbaum curatorul muzeului de istorie din Tel-Aviv caruia ii spune: Tocmai am descoperit o mumie veche de 3253 de ani care a murit de atac de cord. Mordechai ridica o spranceana a mirare si zice: Aduceti-o aici, sa o examinam. Dupa cateva zile si multe, foarte, foarte multe examinari minutioase un Mordechai Buxbaum stupefiat ii zice arheologului: "Ati fost foarte exact atat in ceea ce priveste varsta mumiei cat si cauza mortii" "De unde ati putut sa stiti toate acestea atat de exact ?" "Ah, a fost foarte simplu, mumia avea in pumnul strans o bucata de papirus pe care scria: " David: sanse de 1 la 100000; 100 talanti pe Goliath" :sticktongue:.
V-ati prins ? :weg: