avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general facilitati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

facilitati

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca exista vreo lege aprobata sau vreo portita referitoare la
plata esalonata a datorilor catre stat acumulate intr-un an ??
Multumesc
Leti
Cel mai recent răspuns: ionliliana , utilizator 01:25, 21 Martie 2010
Legea nu este inca aprobata, iar cat despre "portita" ce sa zic.. Cred ca cel mai bine ar fi sa mergeti in audienta la directorul adm.financiare la care sunteti arondata si sa incercati direct o esalonare, eventual si un recalcul al penalitatilor. Pentru ca daca nu s-au platiti datoriile de un an, cred ca majorari+penalitati=debit. Oricum se va vedea buna Dvs. intentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie casa de asigurari pt. af fluturas_cris fluturas_cris Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat .... In septembrie 2002 am deschis un AF, care a functionat ca magazin alimentar pana in iulie 2007, atunci cand ... (vezi toată discuția)
Restante vechi de 9 ani arondoru arondoru Daca un proprietar a cumparat o garsoniera in mai,anul 2001 şi nu a stiut ca are datorii la asociaţia de proprietari vechiul proprietar cine plateste acum ... (vezi toată discuția)
Prescriptia universal_gelu universal_gelu Am fost concediata, am ramas fara bani si nu puteam sa platesc taxele la asociatia de proprietari. Am solicitat sa ma actioneze in judecata, fiind o situatie ... (vezi toată discuția)