Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva .Problema e putin delicata.Daca eu si sotia mea nu suntem legitimi pot beneficia de ajutorul dat de firma pentru nastere.Sotia mea este in concediu de nastere.Daca poate cineva sa mi spuna si ce acte sunt necesare.SE mai beneficiaza side un ajutor dat de primarie? Va multumesc!
Interventie moderator Am rugamintea sa nu deschideti noi topicuri in continuarea celor existente. Apasati butonul "raspunde" si scrieti intrebarea. Multumesc!
Gabriela Pintea
costache ionut a scris:
Va multumesc pentru raspuns.Dar sotia a fost in somaj si acum este in concediu de sarcina.Unde trebuie sa mearga.In privinta "sotului "nu poate sa faca nici o cerere?
Tatal copilului poate face cerere la locul de munca si sa prezinte copie de pe certificatul de nastere al copilului, unde se va vedea ca dansul este tatal, chiar daca parintii nu sunt casatoriti.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Somaj
mihal
buna ziua , din 5 februarie 2010 nu mai lucrez , fiind pontat ca si concediu fara
salariu,iar din data de 01.04.2010 am notificarea pentru somaj. As ... (vezi toată discuția)
Somaj-prenatal
crisstyle
Am lucrat la o fira 2ani consecutiv intre timp am ramas insarcinata ,am 12 luni lucrate fara intrerupere,firma respectiva s-a inchis ,beneficiez de somaj din ... (vezi toată discuția)