avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor pentru nastere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor pentru nastere

Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva .Problema e putin delicata.Daca eu si sotia mea nu suntem legitimi pot beneficia de ajutorul dat de firma pentru nastere.Sotia mea este in concediu de nastere.Daca poate cineva sa mi spuna si ce acte sunt necesare.SE mai beneficiaza side un ajutor dat de primarie? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 21:46, 20 Martie 2010
"SOTIA"POATE SOLICITA IN PRIMA FAZA LA LOCUL SAU DE MUNCA DE UNDE ESTE IN CONCEDIU ACEST LUCRU
Interventie moderator Am rugamintea sa nu deschideti noi topicuri in continuarea celor existente. Apasati butonul "raspunde" si scrieti intrebarea. Multumesc!

Gabriela Pintea

costache ionut a scris:
Va multumesc pentru raspuns.Dar sotia a fost in somaj si acum este in concediu de sarcina.Unde trebuie sa mearga.In privinta "sotului "nu poate sa faca nici o cerere?
Tatal copilului poate face cerere la locul de munca si sa prezinte copie de pe certificatul de nastere al copilului, unde se va vedea ca dansul este tatal, chiar daca parintii nu sunt casatoriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj mihal mihal buna ziua , din 5 februarie 2010 nu mai lucrez , fiind pontat ca si concediu fara salariu,iar din data de 01.04.2010 am notificarea pentru somaj. As ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari functionari publici catalinnecsulescu catalinnecsulescu sunt functionar public in cadrul politiei comunitare si am primit decezia de eliberare din functie reducandu-se nr.de functionari cf.oug63/2010.sa stabilit un ... (vezi toată discuția)
Somaj-prenatal crisstyle crisstyle Am lucrat la o fira 2ani consecutiv intre timp am ramas insarcinata ,am 12 luni lucrate fara intrerupere,firma respectiva s-a inchis ,beneficiez de somaj din ... (vezi toată discuția)