avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... poprire pe venit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

poprire pe venit

dar p indemnizatia de crestere copil sa poate pune poprire?
Cel mai recent răspuns: ContSters135817 , utilizator 20:45, 19 Martie 2010
nu,potrivit art.409(7) c.proc.civ alocatiile de stat si indemnizatiile pentru copii.....nu pot fi urmarite pentru niciun fel de datorii,avand o destinatie speciala
Cand ati fost actionat in instanta puteati cere termen de gratie pt esalonarea platilor.obligatia prin subrogare insemna ca actioneaza in numele creditorului.( intr'o exprimare nu tocmai juridica).Daca nu aveti niciun bun pe numele dumneavoastra nu va poate exacuta cel putin pana nu veti dobandi bunuri.Daca nu aveti bunuri nici pe numele dumneavoastra si nici pe numele sotiei (pt ca bunurile comune dobandite in timpul casatoriei sunt considerate bunuri comune) nu puteti fi exacutat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare debite tatianaardeleanu tatianaardeleanu Am ramas restanta la banci in urma taierilor salariale si a unor probleme personale.Nu am bunuri pe numele meu, locuiesc la mama mea.Salariul de 860ron este ... (vezi toată discuția)
Neplata datoriei catre banca cu executare silita NINA95 NINA95 Buna ziua. De un an si ceva mi-am pierdut locul de munca si nu am mai reusit sa-mi platesc datoriile catre banca. De ceva timp am fost sunata de catre firma de ... (vezi toată discuția)
Executare silita sotie PeRuZzI PeRuZzI Buna ziua, Sotia este pârât intr-un proces in materie de litigii de munca. Procesul este pe numele de fata al sotiei pentru ceva ce n-ar fi facut cat timp ... (vezi toată discuția)