avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca

Am depus actiune la Tribunal, sectia Litigii de munca, deoarece angajatorul nu mi-a platit doua luni de concediu medical si mi-am dat demisia conform Art 79.8. Codul muncii) .
Am primit citatie de la tribunal, pentru judecare, atat eu cat si angajatorul. Dupa primirea citatiei de catre angajator , am fost contactat de catre acesta, cerandu-mi sa renunt la demisie si sa-mi fac cerere pentru desfacerea contractului de munca cu acordul partilor. Mentionez ca nu si-a luat un angajament ferm in privinta achitarii salariilor.
Cum trebuie sa procedez avand procesul pe rol?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:32, 17 Februarie 2007
solicita judecarea in lipsa...daca nu te poti prezenta la proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuza sa imi dea salariul si diurna Emmanuel_ro Emmanuel_ro Buna , lucrez la o companie de transport , am fost in concediu medical aprox 3 saptamani si firma X acum refuza sa imi dea diurna pana cand nu imi dau demisia ... (vezi toată discuția)
Mutare pe un post inferior kszabo1979 kszabo1979 Buna ziua As fi recunoscatoare daca m-ar putea ajuta cineva in poblema urmatoare: Sunt angajata la o firma de 10 ani in functie de sef birou export / ... (vezi toată discuția)
Urgent !!! actiune pentru recuperarea prejudiciilor Alina Alina Alina Alina Buna ziua Am urmatoarea speta. Suntem o fabrica de termopane care a avut o salariata angajata pe functia de operator calculator avand ca si proceduri de ... (vezi toată discuția)