avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Camera de consiliu - sechestru judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Camera de consiliu - sechestru judiciar

este posibil ca un proces civil sa se judece in camera de consiliu . avind ca obiect ridicare de sechestru judiciar
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 22:33, 19 Martie 2010
Da, astfel de cereri se judeca in camera de consiliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurirea dispozitivului marusca marusca Am o sentinta civila definitiva si executorie prin neapelare intr-un proces incheiat recent,acum vreo 3 luni. Va rog sa-mi spuneti daca exista vreun termen ... (vezi toată discuția)
Cautiune sechestru - urgent Sophya Sophya Buna ziua. Am si eu o nelamurire: o sc imi datoreaza 77.031 lei + dobanzi, iar administratorul nu pare a fi prea afectat de aceasta datorie. Am facut o somatie ... (vezi toată discuția)
Instituire sechestru asigurător prin ordonanță președințială. este admisibilă o astfel de cerere? ergisela ergisela Va rog mult sa-mi raspundeti daca pot sa solicit pe cale de ordonanta presedintiala infiintarea unui sechestru asiguratoriu. Este admisibil? Va multumesc (vezi toată discuția)