avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de cresterea copilului si cea de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de cresterea copilului si cea de consilier local

intrebarea mea este ca daca sunt in intretinerea copilului si primesc o indemnizatie pentru acesta in valoare de 600 lei pot sa primesc si indemnizatia de consilier local in valoare de 100 lei daca sunt in consiliu?
Cel mai recent răspuns: maria112 , utilizator 23:38, 19 Martie 2010
Indemnizatia de consilier o primiti pt prestatia dvs. in consiliu.
Deci daca nu puteti presta servici la consiliu local ,normal nu sunteti indreptatita a primii indemnizatia de consilier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie ContSters195757 ContSters195757 salut am sa incep printr-o scurta poveste,pt a se intelege mai exact sotia mea nu lucra inainte de a ramane insarcinata deci la nastere nu a primit nici-un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia al 2 lea copil dianaeuroct dianaeuroct buna ziua, am vazut niste raspunsuri pe forum , dar as vrea sa fiu sigura in cazul meu. am un bebe de 11 luni si sunt in concediu crestere copil de 2 ani . ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului claudia.tanase claudia.tanase Buna ziua! Ma numesc Claudia Tanase si sunt din Sibiu. Am un baietel de 6 luni 1/2 si primesc indemnizatie pentru cresterea lui. 1). As dori sa stiu, daca ... (vezi toată discuția)