avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU DE ODIHNA TIMP PARTIAL - URGENT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU DE ODIHNA TIMP PARTIAL - URGENT

va rog sa imi comunicati ce parere aveti voi despre numarul de zile de concediu de odihna? care ar trebui sa fie acesta? 21 sau 11?

multumesc
Cel mai recent răspuns: mony , utilizator 12:17, 25 Ianuarie 2007
cred ca interesa daca la timp de munca partial se aplica CO proportional cu acesta sau la norma intreaga!?
Raspuns: si salariatii cu timp de munca partial beneficiaza de acelasi nr.de zile de CO ca si cei cu norma intreaga!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru salariati cu timp de munca partial kyoko kyoko Buna ziua! Un salariat cu timp de munca partial( jumatate de norma) la cate zile de concediu are dreptul? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Acordare concediu odihna Andreescu Nicoleta Andreescu Nicoleta Cum se acorda concediul de odihna pentru un contract individual de munca cu timp partial? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna - timp partial de munca manx manx Buna seara! Va rog sa ma lamuriti intr-o privinta...Am intrebat diferite persoane si am primit raspunsuri diferite, evident! Pentru un contract cu timp ... (vezi toată discuția)