Sal.in luna Ian.2009 am semnat un contract cu o societate pt.furnizarea serviciilor de internet cu durata de un an fara a fi penalizat in niciun fel in cazul rezilierii contractului mai devreme de data incheierii contractului.Dupa aprox. 8 luni nemultumit de calitatea serviciilor oferite am decis rezilierea contractului.M-am dus la societatea respectiva le-am comunicat dorinta mea,ei au spus nu este nicio problema.Nu am mai primit nicio factura vreo 3 luni.Dupa aceste luni vine un domn si imi spune ca este de la o noua societate de furnizare a internetului care a cumparat vechea societate cu care eu am avut incheiat contractul. Eu refuz semnarea unui nou contract cu aceasta societate,in trecut avand unele probleme cu dansii.Dupa alte 2 luni primesc o factura pentru toate lunile in care nu am mai avut internet de la noua societate.Bineinteles surprins sun la nr.de pe fact.si acolo stupoare,o duduie pe un ton arogant imi spune ca ei au cumparat vechea societate si automat eu trebuie sa platesc in continuare niste servicii de care nu beneficiam.Am facut reclamatie la societatea cu pricina de vreo 3 sapt dar nimic.Imi tot spun ca trebuie sa platesc facturile restante.X-(X-(#-o.Ce-i de facut in continuare in situatia data?
Din pacate sunteti in culpa din 2 motive :
1-- nu ati inregistrat o cerere scrisa privind solicitarea dvs de reziliere a contractului'
2-- nu ati semnat un acord de reziliere cu societatea care va furniza serviciul respectiv
Trebuie sa verificati contractul de furnizare de servicii in privinta cesionarii partilor sociale. Dar sunt sigur ca nu se face absolut nici o referire la aceasta situatie!B-)