avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... oare imi poate lua copilul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

oare imi poate lua copilul?

Buna seara,
Sunt intro relatie de 8 ani iar acum avem un copil de 1 an,locuim impreuna dar nu suntem casatoriti,din cauza certurilor...vreau sa plec,dar binenteles cu tot cu copil,poate sa-mi ia copilul?mentionez ca pe certificatul de nastere este trecut numele tatalui.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 15:53, 22 Martie 2010
Da, pentru ca pe certificatul de nastere exista un tata iar dvs nu aveti acea hotarare de incredintare de care va vorbeam mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi poate lua copilul??? angell angell am 20 de ani si am o fetita de 8 luni cu un barbat casatorit, care la acel moment nu a recunoscut copilul, insa acum doreste sa faca acest lucru si de asemenea ... (vezi toată discuția)
Daca divortez copilul la cine ramane? bgirl_rodi bgirl_rodi buna ziua, eu am un baiat de 3 ani jumatate si de un an de zile nu pot divorta de sotul meu pentru ca imi este frica ca imi va lua baiatul el lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului g3orgyka g3orgyka Vreau sa ma despart de sotul meu si vreau sa imi iau copilul cu mine dar el a zis nici sa nu ma gandesc.nu stiu ce sa fac cum sa fac sa imi iau ... (vezi toată discuția)