Am nevoie de ajutorul dumneavoastra! Mama mea lucreaza intr-o institutie publica. Pe langa faptul ca i se dau diferite sarcini care nu au legatura cu postul ei, domnul director al respectivei institutii i-a spus ca este proasta. As vrea sa stiu daca poate face ceva, legal, in acest sens, tinand cont de faptul ca el (directorul) este cel mai mare in ierarhie pe judet. Mama nu este singura persoana jignita, directerul folosind in mod curent cuvinte precum: incompetenti, nevertebrati, nesimtiti, etc. Multumesc.
Se impune .inregistrarea situatiilor respective si in baza probelor ,persoanele in cauza se impune sa isi asume exercitiul de responsabilitate si sa denunte
comportamentul abuziv ,la nivelul autoritatilor centrale,daca se mentioneaza ca acesta detine suprematia in judet
Depuneti o petitie comuna de catre toti angajatii ofensati catre forul superir al directorului, fie chiar si la ministerul respectiv.In plangere, descrieti comportamentul si semnati toti.
Actiuni itm
irina_trusca
Buna ziua,
Sunt in somaj si in incercarea de a ma angaja am dat peste urmatoarea situatie: la o firma care se ocupa cu producerea de incaltaminte mi s-a spus ... (vezi toată discuția)