avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nerespectare program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nerespectare program vizita

daca tatal unui copil aflat in custodia mamei nu-si respecta obligatiile legale el suporta consecintele legii.daca nu si le respecta pe cele morale fata de propriul copil el suporta oprobiul celor din jurul sau,mai tarziu al propriului copil si poate al propriei constiinte.ce se intampla cu acele mame care cu buna stiinta si impotriva vointei tatalui dar mai ales a copilului pun permanent piedici mergand pana la limitarea aberanta sau chiar interzicerea relatiei firesti intre copil si tatal sau?cati copii nu cresc traumatizati de aceste asa zis mame model care in societatate pozeaza in victime dar in realitate sunt doar niste incasatoare de pensii alimentare?nu vreau sa generalizez, chiar ma inclin cu respect profund in fata tuturor mamelor adevarate.
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 10:20, 21 Martie 2010
Nu inteleg ce vreti sa aflati...suna mai curand a intrebari retorice....daca aveti stabilit dreptul de vizitare prin hotarare judecatoreasca puteti sa v-o puneti in executare.
pe urma , apropo de ce spuneti... o fi cum ziceti, ca avocat am vazut o sumedenie de asemnea cazuri dar ma intreb cine s-a insurat si a facut copii cu asemenea femei?...sa nu-mi spuneti ca s-au schimbat dupa nastere....
si apoi, tot din ce am mai vazut si eu , multe potentiale mame adevarate raman fete batrane....:((
daca nu aveti stabilit un program de vizita, puteti sa introduceti o actune in instanta pt stabilirea unuia. atunci fosta sotie va trebui sa respecte acest program
Nu se intampa nimic,din acest punct de vedere matriarhatul functioneaza perfect,vb. in cunostiinta de cauza..."tot patitul ii priceput"!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare copil pt 2-3 zile virgo19 virgo19 Buna seara! Am un copil de 10 luni, sunt despartita de tatal copilului, nu am fost niciodata casatoriti, doar concubinaj, insa copilul ii poarta ... (vezi toată discuția)
Exercitare custodie comuna mara2017 mara2017 In urma divortului, eu am custodia copilului. De curand, tatal, a cerut custodie comuna, desi nu si-a vizitat copilul de mai multi ani si nici nu pastreaza ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare civilia cipriluca30 cipriluca30 buna ziua,sora mea a castigat custodia copilului cu fostu concubin,,,are la mana hotararea prin care se stabileste locuinta minorului la mama,dar fostul ... (vezi toată discuția)