avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia de crestere a copilului

sunt angajata cu carte de munca la o firma dar din octombrie 2009 am si un contract de prestari servicii.o sa nasc la sfarsitul lui mai2010.se va lua in calcul si venitul realizat din acest contract?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:03, 21 Martie 2010
Da, cu conditia sa fi platit impozit si sa fie pe persoana fizica( dvs.)
La stabilirea bazei de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului se iau in considerare toate veniturile profesionale supuse impozitului pe venit si realizate de persoana indreptatita.
Prin urmare, vi se vor cumula veniturile din salarii cu veniturile obtinute in baza contractului de prestari servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza calcul indemnizatie crestere copil DOAR_NOI DOAR_NOI As dori va rog raspuns la urmatoarea situatie: - in ultimile 12 luni anterior datei nasterii copilului am realizat urmatoarele venituri : dintr-un C.M. cu ... (vezi toată discuția)
85% din venituri din salarii cu contract de munca partial cu vechime mai mica de 12 luni ramona chisalita ramona chisalita buna. mi se vor lua in calcul veniturile din salarii cu contract partial la calcularea celor 85% pentru indemnizatia de cresterea copilului daca nu voi avea la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil luiza voicu luiza voicu Buna seara, Sunt insarcinata in 7 saptamani, am CM de 4 ani iar incepand cu data de 1 septembrie mai am un contract de colaborare cu o alta firma. Imi ... (vezi toată discuția)