avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... actionare in instanta ,neplata salar compensator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

actionare in instanta ,neplata salar compensator

Buna ziua, ma puteti ajuta cu un sfat?
O persoana este concediata cu art 65, de 2 luni si inca nu a primit salariul din ultima luna si nici cel compensator, daca ITM-ul nu-l poate determina pe angajator sa o faca, vreau sa stiu daca sunt scumpe taxele pentru a-l actiona in judecata?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:27, 21 Martie 2010
Initial incercati solutionarea amiabila direct cu angajatorul,dupa care formulati actiune in sinateanta in pretenti,care in raport de suma de recuperat incumba taxe insinifiante ,care oricum le solicitati de recuperat de la angajator
Litigiul de munca este scutit de taxa de timbruu. Onorariul unui avocat pe care eventual doriti sa-l angajati va fi recuperat de la angajator drept cheltuieli de judeccata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata concediului de odihna Marius201390 Marius201390 Buna ziua! Am lucrat la o firma timp de 8 luni iar cand am plecat din firma mi-am facut cere de incetare a C.I.M. conform art 55 lit. b si am cerut si ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire !!! vladimir.danciu vladimir.danciu Buna dimineata.Va rog sa-mi spuneti cum pot actiona in judecata (litigiu de munca) pe fosta patroana unde am lucrat ca sa pot sa-mi recuperez salarul pe ... (vezi toată discuția)