situatia mea este urmatoarea, in caz de divort as dor sa stiu ce se intampla cu casa in care am stat pe durata casniciei, banii din banca(o suma semnificativa), daca totul se imparte la jumatate,in cazul in care avem si un copil de 6 ani. de asemenea sotul meu a primit pe durata casniciei o casa in valoare de 300 000 euro de la parintii lui, aceasta casa face obiectul partajului sau este considerat patrimoniu propriu si nu intra in discutie ? multumesc
Dreptul de vizitare se stabileste de catre instanta in urma unui proces. Poate fi stabilit fie in urma procesului de divort,fie in urma unui proces distinct de stabilire a programului de vizita.
In situatia in care cei doi parinti nu se inteleg cu privire la stabilirea programului de vizita, instanta este cea care va decide,in baza propunerilor celor doi parinti,dovezilor aduse,rezultatelor anchetei sociale efectuate etc.
Divort
ContSters133679
buna ziua.as dori sa stiu si eu cam cat dureaza un divort,in care nu este nevoie de partaj,ci doar custodia copilului???multumiri anticipate. (vezi toată discuția)