avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cum pot beneficia de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cum pot beneficia de somaj?

Am fost angajata pe o perioada de 2 ani si ceva la o societate; iar de o luna de zile magazinul s-a inchis si contractul meu de munca a incetat potrivit art. 65 alin. 1 din Codul muncii. Intre timp am gasit altceva de munca, sunt angajat aici de doua saptamani, deja cartea de munca a intrat in posesia lor si deocamdata am incheiat contractul de munca pe o perioada ddeterminata de 3 luni. Nu suny multumit de conditiile de lucru si as dori sa plec. Vreau sa stiu daca mai pot beneficia de somaj, avand decizia de incetare a contractului de munca de la primul loc de munca (care ne-au dat in somaj). Cred ca la locul actual de munca inca nu mi s-au facut actele necesare de angajare. va multumesc si astept un raspuns cu nerabdare.

s-au facut restructurari
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 20:27, 22 Martie 2010
Taisa a scris:
Nu mi-am mai gasit subiectul deschis cu ceva timp in urma si revin aici, sper sa nu fie nicio problema.

Interventie moderator

Buna seara! A disparut subiectul scris de dvs.? :)
Nu, n-a disparut. Nu l-ati gasit pentru ca nu l-ati deschis, ati scris in continuarea unui alt subiect, deschis de altcineva, ca si acum. Poate incercati, pe viitor, sa deschideti topicuri si sa postati intrebarile acolo.
Multumesc, o seara frumoasa!

Gabriela Pintea

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim -somaj nyyco nyyco Buna seara! Va rog frumos sa imi spuneti daca o dispozitie a primarului de incetare a unui contract de munca al unui asistent personal din cauza decesului ... (vezi toată discuția)
Alegere in revisal temei de incetare pt incetarea cim asistent personal martapopescu martapopescu Buna ziua, Ce temei de incetare trebuie ales in REVISAL pt incetarea de drept a CIM al asistentului personal ca urmare a decesului salariatului ( temei ... (vezi toată discuția)
Incetare contract munca geanina_Prv geanina_Prv In cazul asistentului personal incadrat cu CIM pe perioada nedeterminata, la decesul persoanei cu handicap CIM al acestuia inceteaza de drept conf. art.39 ... (vezi toată discuția)