Buna! Sunt angajata la un magazin da calculatoare unde se face si servizare de 3 ani.In primul an nu au fost probleme dar de ceva timp angajatorul ma constrange sa vand piesele la negru .Asta insemnand ca fara bonul de casa clientul nu are nici garantie!Comanda pt servizare se face intr-un singur exemplar care este distrus de sef la plecarea clientului.Dat fiind ca eu semnez comanda la primire ma simt direct responsabila fata de client dar si complice la evaziune.As dori sa stiu daca raspund penal pt aceste fapte!Desi mi-am dat deja demisia.Va rog mult sa ma lamuriti,multumesc!
Buna seara .
Evaziunea, daca e evaziune, nu o faceti dvs,ci o face patronul. Nu dvs.ati tras foloasele neplatind eventualele impozite pe vanzari, ci firma. Totusi patronul s-a folosit si de dvs.
Cu stima.
Multumesc mult pentru promptitudine,dar nu m-am lamurit!Problema e ca semnaturile mele sunt peste tot,asta nu inseamna ca imi asum fapta?Am pastrat cateva comenzi facute le negru sa am dovezi in cazul in care vreau sa-i denunt dar daca eu am semnat documentul nu-mi ti singura craca?
Oricum la o confruntare seful mi-a spus ca daca vine un control o sa spuna ca el nu stie nimic,ca fac pe cont propriu!#-o#-o
Escrocheria
ananhia
Am o mica/mare problema: de vreo luna si jumatate am dat comanda de mobilier, am achitat atunci un avans de 2800 lei urmand ca restul de bani sa fie achitati ... (vezi toată discuția)