avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordare adeverinta sporuri salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordare adeverinta sporuri salariale

Buna seara! As dori sa intreb daca e legal ca un SRL sa acorde unui fost angajat adeverinte pentru spor de noapte, gestiune stabilite de un expert folosind analogia, in cazul in care in arhiva sunt dosare cu statele de plata deteriorate sau lipsa?
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 09:23, 22 Martie 2010
Angajatorul are obligatia de a pune la dispozitia salariatului, la cererea acestuia, orice documente care dovedesc calitatea sa de salariat.

Faptul ca lipsesc dosare sau acestea sunt deteriorate, nu este vina salariatului si, cu atat mai putin, problema lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila asociatie fara stiinta presedintelui mariacazacu mariacazacu Buna seara, Am urmatoarea situatie; - In 30.12.2014 administratora şi-a dat demisia, iar la 31.01.2015 şi-a încetat activitatea asigurând termen de 30 ... (vezi toată discuția)
Adeverinta dosar pensionare Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Un fost salariat al unitatii noastre mi-a cerut sa-i completez o adeverinta in care sa mentionez perioada lucrata si venitul realizat. El zioce ca ... (vezi toată discuția)
Arhiva societatilor desfiintate dupa 1989 Serbu Serbu Unde pot sa gasesc arhiva unei societati din Bucuresti, care dupa 1989 sa transformat in mai multe societati comerciale cu capital privat sau mixt. Am nevoie ... (vezi toată discuția)