cine face legea intr-o institutie publica? cumva contabilul sef? la noi asa e! este si economist, si jurist si inspector resurse umane si... de toate!!!:O
am terminat 3 ani de facultate, sunt anul I la master si nu vrea sa ma treaca pe studii superioare!!! unde trebuie sa ma adresez pentru rezolvarea acestei probleme?
mentionez ca lucrez casier si am terminat stiinte economice, deci, in domeniu.
Diploma obtinuta certifica competentele dobandite in facultate, ea neavand putere de modificare a cerintelor postului.
Daca doriti sa ocupati un post conform pregatirii actuale va trebui sa existe vacant un asemenea post, sa fie scos la concurs si cel mai bun sa il ocupe.
Deasemenea puteti cauta si ocupa un post conform pregatirii dv. actuale in sectorul privat.
Salarizare
lorymiha
salarizare
sunt incadrata in functia de referent,contractual, treapta II, studii medii, cu un salariu brut de 670 lei,intr-o primarie de gradul III pana la ... (vezi toată discuția)
Po fi economist?
rox_ann07
am terminat facultatea de management, specializarea management, iar anul acesta termin masteratul la facultatea de economie si administrarea afacerilor ... (vezi toată discuția)