avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bugetar-contractual vs. functionar public; avem si noi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bugetar-contractual vs. functionar public; avem si noi drepturi?

cine face legea intr-o institutie publica? cumva contabilul sef? la noi asa e! este si economist, si jurist si inspector resurse umane si... de toate!!!:O
am terminat 3 ani de facultate, sunt anul I la master si nu vrea sa ma treaca pe studii superioare!!! unde trebuie sa ma adresez pentru rezolvarea acestei probleme?
mentionez ca lucrez casier si am terminat stiinte economice, deci, in domeniu.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:30, 21 Martie 2010
Diploma obtinuta certifica competentele dobandite in facultate, ea neavand putere de modificare a cerintelor postului.

Daca doriti sa ocupati un post conform pregatirii actuale va trebui sa existe vacant un asemenea post, sa fie scos la concurs si cel mai bun sa il ocupe.

Deasemenea puteti cauta si ocupa un post conform pregatirii dv. actuale in sectorul privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea dreptului la promovare ContSters130836 ContSters130836 Functionar public, angajat al institutiei din 2005 pe studii medii, la politia comunitara, absolvent al Facultatii de drept si Administratie publica, anul ... (vezi toată discuția)
Salarizare lorymiha lorymiha salarizare sunt incadrata in functia de referent,contractual, treapta II, studii medii, cu un salariu brut de 670 lei,intr-o primarie de gradul III pana la ... (vezi toată discuția)
Po fi economist? rox_ann07 rox_ann07 am terminat facultatea de management, specializarea management, iar anul acesta termin masteratul la facultatea de economie si administrarea afacerilor ... (vezi toată discuția)