buna ziua,
problema mea este in felul urmator: am dat nepoatei mele-fiica sorei mele- bani pentru scoala de soferi, pentru service, inmatriculare masina ,etc. nu am nici un inscris de mana, dar am martori . eu am sunat in toate partile, eu am platit toate taxele, am fost impreuna, bineinteles pe numele ei, din banii mei, am trimis inclusiv bani prin posta, dar nu mai am chitantele.urma ca dupa inmatriculare sa imi dea masina in folosinta pana are banii sa mi i inapoieze. masina este la mine, am avut un contract de concesiune pe 3 luni, iar de 1 luna folosesc masina fara nici un act doveditor. nepoata vrea masina, dar fara sa imi dea nici un leu inapoi. am sanse sa castig procesul in cazul in care o dau in judecata?daca da, tinand cont ca nu are nici o proprietate , in afara de masina, nu lucreaza nicaieri, cum imi recuperez acei bani? si daca pot cere daune morale ?primii bani i-am dat acum un an pana in august inclusiv, in total fiind 3 600 RON, iar masina este o amarata de dacia 1310 :)
imi este teama ca va anunta masina ca fiind furata si nu vreau sa ajung pe la politie si sa mai raman si pagubit.
va multumesc
Cel mai recent răspuns:
iulia_400 , utilizator
18:14, 23 Ianuarie 2007