avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Informatii privind infiintarea IMM
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Informatii privind infiintarea IMM

Buna ziua, as dori sa deschid un SRL care are ca obiect productia de saci menajeri in Slanic Moldova, jud. Bacau. As dori sa stiu daca exista facilitati pentru infiintarea acestuia...daca se acorda fonduri pentru infiintare sau pentru utilaje. Hala de productie o detin (500mp). Va multumesc anticipat si astept cu interes raspunsul dvs.

Cu deosebit respect,
Adrian Lungu
0752.925.537
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 11:43, 22 Martie 2010
In anumite conditii ati putea primi finantare, dar nu pentru infiintarea unei noi firme la oras.
Dar ca firma start-up as putea primi ceva fonduri pentru utilaje...chiar daca e in oras? Va multumesc pentru timpul acordat!
Am raspuns de mai multe ori pe forum acestei intrebari.

Pentru detalii suplimentare, infiormatii si consultanta, puteti apela cu incredere la serviciile noastre.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)
Subventii de 2250 lei pentru angajatori Dumitru Stana Dumitru Stana Sunt in varsta de 54 de ani si am fost angajat din somaj fara indemnizatie, la o firma infiintata in anul 2017 si care face productie cu utilaje cumparate prin ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile remus250 remus250 buna seara. am 43 de ani si doresc sa primesc ajutor pentru a deschide o fabrica de mobila din lemn masiv intr.o comuna din teleorman. am doar cunostinte in ... (vezi toată discuția)