avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Marca proprie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Marca proprie

Vreau sa lansez in curand o colectie de hainute pentru copii sub marca proprie. Doresc sa stiu daca, dpdv legal pot face asta fara inregistrarea marcii la OSIM ( stiu ca e mult mai bine sa imi protejez drepturile de proprietate prin inregistreare, numai ca am depasit cu mult bugetul prognozat si acum chiar nu as mai putea face inca o cheltuiala).
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
mariusc2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 10:25, 22 Martie 2010
Da, dar riscati sa fi se ”fure”marca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Brevetare brand pneuros pneuros as dori sa incep o afacere, activitatea respectiva exista dar in forma in care vreau eu sa fac nu cred ca exista cum as putea sa o procedez sa nu fiu copiat? (vezi toată discuția)
Proprietate intelectuala; protectie, drepturi, obligatii Laur1964 Laur1964 Am un concept despre un mobilier metalic ( sistem ) pe care doresc sa-l execut serie si sa-l lansez pe piata. Am terminat proiectul de executie si sunt la faza ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unei marci la osim (cred) Tudor B. Tudor B. Buna ziua, Imi doresc de multa vreme sa incep un proiect, iar acest proiect include un site (domeniu .com) si o aplicatie de mobil. Problema sta in felul ... (vezi toată discuția)