avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarizare asistent personal persoana cu handicap grav
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarizare asistent personal persoana cu handicap grav

am urmarit discutii mai vechi pe forum si inca nu mam lamurit.Dau un exemplu:
SUNT ANGAJAT DE O PRIMARIE DE COMUNA CA ASISTENT PERSONAL.
AM VECHIME IN CAMPUL MUNCII 28 DE ANI.
AM DOI COPII MINORI IAR SOTIA NU LUCREAZA(PENTRU DEDUCERI).
POATE CINEVA SA MA LAMUREASCA CAM CE VENIT BRUT /NET (APROX) AR TREBUI SA AM?
Cel mai recent răspuns: crys24 , utilizator 11:01, 18 Ianuarie 2011
Conform
L nr 448/2006 Art 37 (1) Pe perioda ingrijirii si protectiei persoanei cu handicap grav,pe baza contractului individual de munca,asistentul personal are urmatoarele drepturi
a)salariu de baza stabilit potrivit dispozitiilor legale privind salarizarea asistentului social cu studii medii din unitatile de asistenta sociala din sectorul bugetar,altele decat cele cu paturi,precum si de spor de vechime si alte sporuri aferente acordate in conditiile legii
buna ziua , as vrea sa stiu daca este o limita de varsta pana la care se poate angaja un asistent personal , de exemplu daca o persoana are peste 60 de ani se poate angaja ca asistent personal? exista vreo lege in acest sens? va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Remuneratie bosanceanugheorghe bosanceanugheorghe Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce salariu brut trebuie sa primeasca un asistent personal pentru un copil cu handicap grav, angajat din 01.04.2014, avand in ... (vezi toată discuția)
Pensie internationala spania - romania Radu Lupascu Radu Lupascu Mama mea este pensionata la limita de varsta in Romania,actualmente lucreaza in Spania cu contract de munca de 12 ani.In Romania are o vechime de aprox. 24 ani ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venit staicumariuss1 staicumariuss1 Care este impozitul total la salariul de 350 ron pentru angajat si pentru angajator? (vezi toată discuția)