in urma unei fraude pe internet a carei victima am fost, vreau sa fac o cerere de interventie in nume prorpiu in procesul intentat deja de o societate comerciala catre acelasi pagubitor. As vrea sa ma ajutati cu un model de astfel de cerere astfel incat sa acopar urmatoarele aspecte:
- sa ridic pretentii proprii
- sa solicit judecarea in lipsa cauzei (nu am timp sa merg pe la tribunal, mai cu seama ca procesul se desfasoara in alt judet fata de cel in care locuiesc eu)
- sa pot depune inscrisurile ca dovezi.
Instanţa _________
Secţia __________
Dosar nr. ___/____
Termen la data de ____
Domnule Preşedinte,
Subsemnatul ________ domiciliat în ________ , în calitate de intervenient în dosarul nr. ____ la instanţa ______, cu termen la _____, formulez prezenta cerere de
Intervenţie în interes propriu
prin care solicit:
- să obligaţi reclamantul/pârâtul la _________________;
- obligarea la plata cheltuielilor de judecată.
Motivele cererii sunt următoarele:
Motivele de fapt: Învederez instanţei că _____________ Temeiul de drept: Invoc dispoziţiile art. 49 şi ale art. 50 C. proc. civ., precum şi _____________
Probe: Solicit încuviinţarea următoarelor probe _____________ Anexez: copii ale cererii de intervenţie, câte una pentru fiecare parte, înscrisuri doveditoare, copii ale înscrisurilor pentru părţi certificate pentru conformitate, lista cu numele şi adresele martorilor propuşi, chitanţa ce atestă plata taxei judiciare de timbru în cuantum de ______ lei, timbrul judiciar în valoare de ______ lei.