avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sarcina in cazul unui contract de munca determinat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sarcina in cazul unui contract de munca determinat

Buna ziua,am si eu o intrebare .
Sunt angajata cu contract de munca perioada determinata ( de la 1.10.2009-30.09.2010 ) si as vrea sa stiu daca , in cazul, in care raman insarcinata pot avea aceleasi drepturi cu cei cu contract de munca perioada nedeterminata .
Mentionez ca anterior am lucrat la alta firma 1 an de zile,si am avut tot contract pe perioada determinata ( 1.09.2008-31.08.2009).
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 13:35, 22 Martie 2010
da, pe perioada derularii contractului individual de munca aveti aceleasi drepturi ca orice salariat cu contract individual de munca.
In cazul in care ramaneti insarcinata, veti prezenta angajatorului o hartie oficiala care atesta starea de gaviditate. La expirarea perioadei contractului, veti putea beneficia de somaj (conditia este sa aveti minim 12 luni lucrate in ultimele 24 luni) si apoi de indemnizatie pentru cresterea si ingrijirea copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj maria gavrila maria gavrila buna ziua, va rog sa ma ajutati sa aflu daca pot intra in somaj.Acum sunt in cic , concediu ce se va incheia pe 21 oct 2010. problma este ca in 03.12.2008 mi-a ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna Mia12 Mia12 Sunt cadru didactic cu contract de munca pe perioada nedeterminata si pe perioada de vara am primit banii aferenti concediului de odihna, insa din 24 august ... (vezi toată discuția)
Contract perioda determinata-somaj Varga Diana Varga Diana Pe data de 02.09.2010 imi expira ctr, iar angajatorul nu cred ca doreste sa-l prelungeasca ctr de munca. Voi putea beneficia de somaj fiind ctr pe perioada ... (vezi toată discuția)