avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale o mare intrebare????
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

o mare intrebare????

am o mare dilema. sociatatea comerciala are sediul in apartamentul in care locuim. avem contract de comodat pentru o camera, respectiv 25% din suprafata apartamentului. in contract se stipuleaza ca se participa la cheltuieli proportional cu suprafata ocupata. cum pot sa inregistrez in contabilitate cheltuielile cu energia electrica, cheltuieli de intretinere?cine ma poate ajuta? si din punct de vedere legal cum ma justific?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:23, 24 Ianuarie 2007
Din punct de vedere juridic te inregistrezi cu contractul de comodat; contabileste vorbind, nu am de unde sa stiu, nu e specialitatea mea.
Societatea are obligatia sa achite 25% din cheltuielile de intretinere.
oricum iti multumesc...
cred ca ar fi mai bine sa incerci pe forumul de contabilitate#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie la contract de comodat blu_angel blu_angel buna ziua! Societatea isi desfasoara activitatea intr-un spatiu apartinand parintilor administratorului. Pentru acest lucru s-a incheiat in 2007 contract de ... (vezi toată discuția)
Contract comodat blu_angel blu_angel firma are sediul intr-un ap. cu doua camere pe baza unui contract de comodat incheiat la notariat. in acel contract nu se specifica clar obligatiile firmei ... (vezi toată discuția)
Impozit pe spatiul nerezidential. clyde2010 clyde2010 Am un pfa cu activitate \"Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea\",cod CAEN 7112. Pana acum aveam contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)