avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Contestatie AJPS ?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Contestatie AJPS ?

Buna ziua!
Am depus la AJPS statul de personal privind reincadrarea conform Legii 330/2009. Ne-au comunicat printr-o adresa fara numar de inregistrare si data ca s-au constatat neregului privind acordarea sporului de dizpozitiv (castigat in instanta cu hotarare definitiva), spor cfp, spor conditii vatamatoare ( avem determinarile facute de itm si dsp si adresa de solicitare a avizului de la ministerul muncii si cel al finantelor-la care nu am primit inca raspuns). Impotriva acestei adrese ordonatorul de credite poate face contestatie in instanta pt ca tot in aceasta adresa se specifica: controlul exercitat, rezultatul verificarii si prezenta comunicare nu exonereaza de raspundere ordonatorul de credite . Va rog sa-mi spuneti si temeiul legal pt contestatie daca se poate face . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: melania_ioana , utilizator 15:17, 22 Martie 2010
Initial, trebuie sa vedeti in acea adresa, temeiul legal, in baza caruia s-a constatat ca ati intocmit statul de personal in mod eronat. Oricum, AJPS-ul, nu are competenta de a actiona in instanta pe primar...cel mult, curtea de conturi o poate face :)
Nu ne spun nimic de temeiul legal . Spun doar ca au constatat nereguli la intocmirea statului de personal si zic ei cu liniute acordare spor dispozitiv,cfp, spor conditii vatamatoare ... ce am scris si mai devreme, fara a preciza de ce sunt nelegale sau ce nereguli sunt . si ne mai comunica ca in termen de 5 zile sa revenim cu statul refacut . Intrebam daca primarul poate contesta aceasta adresa in instanta pt ca ele sunt legale cf legii 330 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vatamatoare in anul 2017 andi2017 andi2017 Fara REgulament se poate majora sporul pt. conditii vatamaotare daca avem buletin de analiza de la DSP:)) (vezi toată discuția)
Spor de dispozitiv keti keti au anulat sporul de dispozitiv ? (vezi toată discuția)
Drepturi salariale suspendate buiavasi buiavasi Buna seara! As dori sa ma lamuriti si pe mine referitor la urmatoarea situatie: la data de 09.08.2017 a fost suspendata acordarea sporului pt conditii ... (vezi toată discuția)