avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

in 94 dupa moartea mamei am facut succesiunea pentru un apartament am primit fiecare cota parte coform legii in 98 tatal meu a intabulat apartamentul ne inregistrind certificatul de mostenitor apartamentul in 94 fiind extratabular.1 nu este un fals daca el nu a depus si certificatul de mostenitor el dorind sa ne insele ? 2 daca il actionez in judecata si se dovedeste ca am dreptate pot sa ii cer daune materiale si morale?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 00:42, 23 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire - intabulare imobil pe numele unui singur mostenitor aledical aledical in 94 dupa moartea mamei am facut succesiunea dupa care sa eliberat un certificat de mostenitor este vorba de un apartament in care am primit cota parte ... (vezi toată discuția)
Mostenire aledical aledical cine ma ajuta ? dupa moartea mamei am facut succesiunea pentru un apartament si o masina sintem 3 frati si tatal meu am primit cota parte fiecare conform legii ... (vezi toată discuția)
Raspunsuri contradictorii vali_085 vali_085 \"certificatul de mostenitor atesta doar calitatea de mostenitor , nu si dreptul de proprietate\" - am citat un avocat Atunci cum este posibil ca un ... (vezi toată discuția)