avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... denunt politie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

denunt politie

Buna ziua,

Nu, pentru asta a venit sigur, i-a aratat bunicului hartia de mana pe care am facut-o.Ok, face la tribunal dar daca eu nu am de unde sa platesc, am si banca neplatita, sunt in concediu pentru cresterea copilului si sotul nu are serviciu.Imi poate fixa o rata ceva, nu am de unde.Am pierdut tot, masina, mobila ce sa imi mai executeca nu mai am nimic.

Va multumesc

Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
Poesia74, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:35, 22 Martie 2010
finalul cel mai rau: obligarea, pe calea instantei la plata sumei imprumutate, eventual executarea silita pentru recuperarea acesteia. nu vad si nu inteleg rolul politiei in aceasta problema.
catalin ciobanu a scris:

finalul cel mai rau: obligarea, pe calea instantei la plata sumei imprumutate, eventual executarea silita pentru recuperarea acesteia. nu vad si nu inteleg rolul politiei in aceasta problema.

domnul consilier are dreptate..nu are nici un rol politia in aceasta problema.. paote va cautat pentru altceva..
Politia nu poate participa la recuperari de debite ale persoanelor fizice de la alte persoane fozoce.
Banuiesc ca,actele privind imprumultul nu sunt pe suma real imprumutata,ci pe o suma mai mare,plus niste dobanzi.
In baza unor astfel de acte,cel caruia ii datorati bani,va va da in judecata,o actiune,perfect admisibila si apoi va va executa cu privire la suma datorata,in principal pe bunuri mobile si imobile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie la banci mihaicraiova mihaicraiova Buna ziua.Am urmatoarea situatie.Acum cativa ani am imprumutat de la 3 banci anumite sume de bani.Am platit ratele la timp aproximativ 3 ani.Din cauza crizei ... (vezi toată discuția)
Contractul de donatie tania10 tania10 o firma de recuperari creante a cumparat datoria mea de la banca,eu afland acest lucru in momentul in care m-am prezentat la banca pt a efectua ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperare petculaurentiu petculaurentiu Buna seara am si eu urmatoarea problema: Am imprumutat de la BCR in anul 2007 suma de 25000 ron pentru nevoi personale, avand o rata fixa si un desfasurator ... (vezi toată discuția)