avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul indemnizatie crestere copil

Sunt angajata din mai 2009 la o firma in februarie2010 am ramas in medical deoarece sunt insarcinata iar la sf lui iulie o sa nasc.cum se calculeaza indemnizatia pt cresterea copilului ?
ma afecteaza ca am intrat in medical inainte sa implinesc un am la firma la care lucrez?se acorda indemnizatie in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 22 Martie 2010
Pentru a beneficia de indemnizatia pentru CIC, ar trebui ca în ultimul an anterior datei nasterii copilului, sa fi realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit .

La stabilirea bazei de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului se iau in considerare toate veniturile realizate de persoana indreptatita, obtinute in conditiile legii, precum si veniturile aferente perioadelor asimilate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului? corene corene Buna ziua, In martie anul trecut m-am angajat pe perioada determinata la o societate pana pe 1 octombrie. Inainte de a se termina contractul m-am angajat la ... (vezi toată discuția)
Calcul concret al indemnizatiei pentru maternitate si cea pentru cresterea copilului andeiusa@yahoo.com andeiusa@yahoo.com Buna ziua, Mi-am infiintat un PFA in aprilie 2009, facturez servicii de 5265RON pe luna. Am aflat ca sunt insarcinata, ar trebui sa nasc in sept-oct 2010. ... (vezi toată discuția)
Baza calcul indemnizatie crestere copil DOAR_NOI DOAR_NOI As dori va rog raspuns la urmatoarea situatie: - in ultimile 12 luni anterior datei nasterii copilului am realizat urmatoarele venituri : dintr-un C.M. cu ... (vezi toată discuția)