sediul social al am acasa unde nu desfasor nici o activitate (nici cea de birou) am vreo obligatie asupra acestuia.? mentionez ca am actele societati de constituire .
Ce societate aveti?PFA sau SRL? La infiintarea firmei, ati declarat un sediu social si poate un punct de lucru, care poate sa fie tot acasa. Dca nu desfasurati activitatea autorizata, ati declarat la ORC si finante?Asta pentru a nu va mai obliga la decizia de impunere.
sediul social al am acasa unde nu desfasor nici o activitate (nici cea de birou) am vreo obligatie asupra acestuia.? mentionez ca am actele societati de constituire .
Nu aveti nici o obligatie in plus de a va plati impozitul pe imobil, dar ar fi de preferat sa inchideti si punctul de lucru si sa declarati firma fara activitate.
Sediu secundar.
sweetanny
Vreau sa infiintez un S.R.L. care va avea sediul social fara activitate si pentru inceput un sediu secundar care va avea activitate.
Intrebarile mele ... (vezi toată discuția)
Sediu firma srl
lucian2peu
buna ziua.
as dorii sa imi infiintez un srl (magazin online) cu sediu virtual (intr-un cabinet de avocatura care ar costa 800 lei/an).
eu la acest sediu nu o ... (vezi toată discuția)