avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Darile catre stat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Darile catre stat

Buna seara,
Am o banuiala ca patroana unde lucrez nu plateste darile catre stat, as vrea sa verific daca im plateste sau nu impozite si tot ce mai trebuie platit dar nu stiu unde sa verific, va rog sa ma ajutati.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 20:31, 22 Martie 2010
Solicitati de la Finante un certificat fiscal pentru numele d-voastra. Acolo vedeti ce datorii aveti.
faceti adrese in acest sens la casa de pensii, ITM Casa de asigurari de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata contributiilor ptr. angajati la itm,cas, casa de pensii, somaj,etc. copacelinflorit copacelinflorit Buna ziua, am vrea sa ne lamuriti si sa ne indrumati cum sa aflam daca patronul nostru ne-a inregistrat cartile de munca si daca a platit toate contributiile ... (vezi toată discuția)
verificare patron la plata contributiilor angajatului catre stat arakys arakys Buna seara! Vreau sa stiu cum pot verifica daca angajatorul mi-a platit contributiile la: -asigurari sociale; -asigurari sanatate; -contributia la fondul ... (vezi toată discuția)
Verificare angajator cons.star cons.star Ca angajat al unui SRL as dori sa stiu unde ma pot adresa pentru a verifica daca administratorul societatii plateste contributiile catre stat in ceea ce ... (vezi toată discuția)