avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuzul de a incheia C.I.M. cu art 65
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuzul de a incheia C.I.M. cu art 65

Sunt angajat al unei firme,care si-a incetat activitatea in orasul meu,iar acum refuza sa imi elibereze actele sa le pot inainta AJOFM.Invoca tot felul de motive. Va rog ,sfatuiti-ma ,cum sa procedez .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: giugiulica , utilizator 11:46, 23 Martie 2010
ce fel de motive?
Faceti o petitie atat ITM cat si corpului de control al AJOFM explicand ce acte se refuza de catre societate sa vi se elibereze si sa actioneze in consecinta.
Succes
Multumesc pentru sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce costuri crisnice crisnice BUNA ZIUA! AS DORI SI EU SA STIU CAM CE COSTURI SUNT PENTRU A DA IN JUDECATA UN ANGAJATOR CARE TE-A MINTIT SI TE MINTE IN CONTINUARE CU CARTEA DE MUNCA,CARE ... (vezi toată discuția)
Somaj bogosianu bogosianu Buna dimineata! Angajatorul refuza sa-mi elibereze anexa 14.Unde trebuie sa ma adresez?Dosarul la somaj trebuie sa-l depun pana la data de 8-01-2010.I..T.M ... (vezi toată discuția)
Amenda!!!! laryssa laryssa Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am urmatoarea situatie : trei carnete de munca care trebuiesc inchise de ITM din 2007. Inspectorul care trebuie sa le inchida ... (vezi toată discuția)