avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot realiza cadastrul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot realiza cadastrul

vecinul din curte are terenul in folosinta,eu sunt propietar..cum pot realiza cadastrul si intabularea? mentionez ca vecinului nu ise aproba cererea de a intra in posesia terenul din cauza ca a expirat termenul pana cand trebuia depus dosarul. Cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 12:45, 23 Martie 2010
Daca il aveti inscris in titlu de proprietate puteti sa-l inscrieti la Cartea funciara, fara alte demersuri.
In schimb pentru intrarea in posesie va fi ceva mai multe de facut.
ok.Dupa care pot face cadastrul fara nici o problema? Am inteles ca nu se poate realiza cadastrul si intabularea daca vecinul meu nu este propietar pe teren....
Pe intreg terenul pe care il aveti in proprietate, chiar daca o parte din el se afla in posesia altcuiva(vecinul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din diviziune a2b4c6 a2b4c6 Buna ziua, as vrea sa stiu cum pot iesii din diviziune cu vecinul meu.Avem un teren de 300 mp pe care este construita casa,jumatate este propietatea vecinului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, ... cartala cartala Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, exista posibilitatea sa obtin autorizatie de constructie pentru o hala metalica? Am un an de ... (vezi toată discuția)
Revendicare propietate a_gmona a_gmona Vecinului meu, cadru militar, i s-a facut contract de intretinere in 1999, de catre bunicul lui lasandu-i o casa cu gradina. In 2001, vecinul bunic a reziliat ... (vezi toată discuția)