buna.as aveae si eu o antrebare sotul meu este arestat pt tentativa de omor.este arestat de 14 luni esta an curs de judecata.vreau sa precizez ca victima nu al numeste pe sotul meu ca fiind agresorul-dovezi anpotriva lui o convorbire telefonica.am facut expertiza vocii din care reiese ca sar putea sa fie vocea luESTE POSIBIL..ANN EXPERTIZA SE SPECIFICA CA CD SANT ALTERARE ADIICA NU SANT ALEA ORIGINALE.VA ROG SA AMI ZICETI PE ACESTE DOVEZI AL POATE CONDAMNA.NU EL ESTE AGRESORUL!
un avocat bun va trebuie, nu unul din oficiu.. platiti cum se cuvine un avocat specializat in drept penal si veti avea muult mai multe sanse sa va vedeti sotul liber.. se merita sa dai cateva mii de euro, chiar si zeci de mii decat sa putrezeasca 10 ani in inchisoare
DOMNU AV PETRE VREU SA VA ZIC CA AVEM AVOCATII SI ANCA 2 DAR EI SPUN CA DEOARECE CAUZA SE AFLA LA ARAD SI SUN ANPLICATI SI ALTI OAMENI MAI CUNOSCUTI AL VOR CONDAMNA.SANT DISPERATA CREDETIMA.EM CERUT CONTRA EXPERTIZA MEDICALA MIAM NUMIT SI EXPERT PLATIT DE MINE DUPA CARE TIM RETTRIMITE UN PREAVIZ SAU CE NAIBA FARA SA AL MAI REEXAMINEZE ACCELASI LUCRU CA SI AN PRIMUL ACCTMEDICCO LEGAL.JUDECATORUL CONSIDERA CA AJUNGE S I RESPINGE CEREREA DUPA CE PRIMA OARA A ACCEPTAT.EU NU MAI STIU CE SA FAC-_?SA FAC O PLANGERE UNDEVA SAU CE SA FAC
Este posibil ca probele sa fie indoielnice.In acest caz ar fi trebuit sa il puna in libertate.
Sfatul meu este sa platiti un avocat care sa studieze dosarul si apoi sa va spuna ce crede.
Mai vedeti si ce avocat va angajati pentru ca trebuie sa se priceapa bine la interpretarea probelor, aspect pe care gasiti destul de greu un avocat in general...
Cu plata onorariului tine de avocat.Important este analizeze cu atentie dosarul si sa va spuna adevarul...
Faptul ca este arestat de 14 luni va poate ajuta sau lipsi de sanse.Depinde cum gandeste avocatul...
VA ROG SAMI SPUNETI CUM SE POATE ASACEVA POTI SA SPUI ORI CE ACOLO NU ESTI BAGAT AN SEAMA .ZECI DE EXCEPTI SI NIMIC TOTUL SE RESPINGE.ESTE CEVA DE NEDESCRIS JUDECATA SE DECURCE PARCA TE AFLI LA CIRCU GLOBUS
Necunoscand actele si lucrarile dosarului,nimeni nu poate cunoaste probatoriile administrate ,dar si daca activitatea avocatilor alesi,a fost corespunzatoare sau chiar sunt si anumite alte" implicatii",de alta sorginte.
Daca exista asemenea probleme,cred ca avocatii trebuiau sa solicite stramutarea cauzei,dar aceasta nu poate fi decat o simpla supozitie,legata de cele relalate de dvs.
Ideea cu angajarea unui avocat pentru a consulta dosarul ,mi se pare lipsita de suport,fiind aidoma cu" supracontrolul de la CFR",dar fiind si de natura sa ii jigneasca pe avocatii deja alesi,punandu-li-se profesionalismul la indoiala.
Puteti angaja insa inca un avocat cu nume sau foarte bun profesionist,recunoscut,care sa colaboreze cu ceilalti doi si pentru a alege cea mai buna strategie de aprare,aceasta aparand ca o optiune a clientului pentru asigurarea celei mai bune aparari.
Mandat de arestare
tudorioan
Cum comentati emiterea madatului de arestare pentru 29 de zile pentru COSTINIU FLORIN, judecator, sef sectie civila si proprietate intelectuala la INALTA CURTE ... (vezi toată discuția)