avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... arestat preventiv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

arestat preventiv

buna.as aveae si eu o antrebare sotul meu este arestat pt tentativa de omor.este arestat de 14 luni esta an curs de judecata.vreau sa precizez ca victima nu al numeste pe sotul meu ca fiind agresorul-dovezi anpotriva lui o convorbire telefonica.am facut expertiza vocii din care reiese ca sar putea sa fie vocea luESTE POSIBIL..ANN EXPERTIZA SE SPECIFICA CA CD SANT ALTERARE ADIICA NU SANT ALEA ORIGINALE.VA ROG SA AMI ZICETI PE ACESTE DOVEZI AL POATE CONDAMNA.NU EL ESTE AGRESORUL!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:09, 13 Aprilie 2010
Atacati urgent hotararea,prin avocati pentru a nu pierde termenul de atac,poate atunci vor fi sperante pentru mai bine.
Exact,cum am mai aratat este foarte greu de stabilit ceva,fara a cunoaste actele si lucrarile dosarului.
A discuta despre exceptii in general,fara a cunoaste dosarul,dandu-li-se astfel unor persoane posibilitateasa faca divagatii"filosofice" pe experienta lor sau sa arunce vorbe in vant,este lipsit de relevanta.
Nu stiu daca sotul dvs.este vinovat sau nu de fapta care i se imputa si niemni ,nu poate cunoaste acest lucru,fara a vedea dosarul cauzei .
Succes pe mai departe !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de arestare tudorioan tudorioan Cum comentati emiterea madatului de arestare pentru 29 de zile pentru COSTINIU FLORIN, judecator, sef sectie civila si proprietate intelectuala la INALTA CURTE ... (vezi toată discuția)
Acuzat de tentativa de omor calificat nevinovat burnei bebe burnei bebe in urma cu un an am avut o cearta cu un grup de tigani care s-au napustit asupra masinii mele cu bate si bolovani la care eu nu i-am bagat in seama dar au ... (vezi toată discuția)
Ce proba reprezinta testul cu poligraf sau detectorul de minciuni? valentina burnei valentina burnei sotul meu e acuzat de tentativa de omor si de 3luni e arestat preventiv la beci dar nu au probe sa incheie rechizitoriul si el a cerut sa -i fc testul cu ... (vezi toată discuția)