buna.as aveae si eu o antrebare sotul meu este arestat pt tentativa de omor.este arestat de 14 luni esta an curs de judecata.vreau sa precizez ca victima nu al numeste pe sotul meu ca fiind agresorul-dovezi anpotriva lui o convorbire telefonica.am facut expertiza vocii din care reiese ca sar putea sa fie vocea luESTE POSIBIL..ANN EXPERTIZA SE SPECIFICA CA CD SANT ALTERARE ADIICA NU SANT ALEA ORIGINALE.VA ROG SA AMI ZICETI PE ACESTE DOVEZI AL POATE CONDAMNA.NU EL ESTE AGRESORUL!
Atacati urgent hotararea,prin avocati pentru a nu pierde termenul de atac,poate atunci vor fi sperante pentru mai bine.
Exact,cum am mai aratat este foarte greu de stabilit ceva,fara a cunoaste actele si lucrarile dosarului.
A discuta despre exceptii in general,fara a cunoaste dosarul,dandu-li-se astfel unor persoane posibilitateasa faca divagatii"filosofice" pe experienta lor sau sa arunce vorbe in vant,este lipsit de relevanta.
Nu stiu daca sotul dvs.este vinovat sau nu de fapta care i se imputa si niemni ,nu poate cunoaste acest lucru,fara a vedea dosarul cauzei .
Succes pe mai departe !
Mandat de arestare
tudorioan
Cum comentati emiterea madatului de arestare pentru 29 de zile pentru COSTINIU FLORIN, judecator, sef sectie civila si proprietate intelectuala la INALTA CURTE ... (vezi toată discuția)