avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire terenuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire terenuri

Tatal meu a decedat in 2002. Printre altele, detinea si niste terenuri la tara, obtinute in urma succesiunii tatalui sau, dar care i-au fost atribuite doar ca si cota parte din total mostenire, si nu nominal. Impartirea finala nu s-a facut inca, dar eu as vrea sa solicit acest lucru, pentru a prelua terenurile tatalui meu prin succesiune. Ce sanse am, este cumva prea tarziu?
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 18:26, 29 Ianuarie 2007
Intai te adresezi rudelor cu care imparti averea:)
Daca va intelegeti, la notar cu voi.
Daca nu, la instanta.
Ambele costa; la instanta ai putea scapa mai usor cu banutii, insa la notar dereaza "extrem de" mai putin ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara acte de identitate ziman ziman Buna ziua, Am si eu un caz: suntem 3 frati si trebuie sa preluam o mostenire, ca nepoti de fiu. Unul dintre frati nu are si nici nu are de gand sa-si faca ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala teodorudaniela teodorudaniela Buna seara! Tatal meu a murit acum 12 ani.Noi suntem 3 frati,iar mama traieste .Nu am facut masa succesorala dupa tata si nici nu stim exact ce bunuri a avut ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune furnisoara furnisoara Buna ziua, Ma numesc Lucian si am o situatie cu o intrebare la final. Situatia este asa: bunica a avut o sora care au mostenit impreuna vreo 3 terenuri si o ... (vezi toată discuția)