avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile libere legale - compensare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile libere legale - compensare

Ce se intelege prin " compensarea cu timp liber corespunzator" prevazut in art. 137 avand in vedere interpretabilitate paragrafului. De unde pot deduce ca aferent zilei lucrate intr-o zi de sarbatoare legala am dreptul ca si compensare de 2 zile si nu de una singura?
Cel mai recent răspuns: ILINCA MARIETA , Consilier juridic 09:11, 24 Martie 2010
Aveti dreptul la o singura zi ca si compensare, in cazul in care veti fi platit pentru acea zi veti primi o plata dubla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile sarbatoare  lazarovici alina lazarovici alina am o problema , daca ma poate cineva ajuta in data de 8 iunie s-a lucrat 8 ore, unele persoane vor sa-si ia recuperare unele sa le platim dublu. Problema este ... (vezi toată discuția)
Lucrul in zile de repaus saptamanal si sarbatori legale ContSters431711 ContSters431711 Buna ziua, In saptamana 29.05.2017 – 04.06.2017 am lucrat consecutive 7 zile. Compania pentru care lucrez nu plateste ore suplimentare, acestea fiind ... (vezi toată discuția)
Zile libere legale cazinoyo2 cazinoyo2 Buna ziua, In conditiile in care in una dintre sarbatorile legale( ex 05.04.2010 - a doua zi de Paste), zi in care angajatorul nu va plati acea zi cu ... (vezi toată discuția)