Societatea unde lucrez nu si a indeplinit obligatiile salariale pentru luna februarie, am facut o reclamatie la itm si acum astept un raspuns din partea lor.
Intrebarea e daca societatea poate afla cine a facut acea sesizare, si daca da, ce ar putea sa mi faca societatea?
Daca cei de la ITM sunt profesionisti,societatea la care lucrezi nu ar avea teoretic de unde sa afle cine a depus plangere,insa daca unitatea are oaresce relatii pe acolo,se poate!
In cazul cand s-ar afla,normal ca vor urma sicanele ,iti vor monitoriza f. atent activitatea,sigur vor fii dispusi sa-ti caute "nod in papura",caci devii automat "persona non grata",chiar daca aspectele reclamate se dovedesc reale si plangerea e intemeiata.Desigur,niciun angajator nu e fericit sa fie reclamat,asa ca te poti astepta si la repercursiuni neplacute,in caz ca se afla.
In mod normal nu se dezvaluie identitatea reclamanutului.
Totusi, imi cer scuze, dar nu credeti ca ar fi trebuit sa mai asteptati putin pentru salarii, macar pana la finele lunii? Este posibil ca societatea sa treaca printr-o perioada mai dificila din punct de vedere financiar si daca este asa, de ce sa creem mai multe dificultati?
Acuzare de furt
kadyyyy
Buna ziua ma confrunt cu o problema,si anume am vrut sa ma angajez la un restaurant vrand sa renunt la concediu crestere pt stimulent siam vb cu sefa de tura ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu?
dpasztor
In urma unei mici reclamatii la directorul RAR, masina mea a ajuns in incinta RAR-ului pentru omologare.Inginerul caruia i-am facut reclamatia a vorbit cu un ... (vezi toată discuția)