avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Intocmire factura
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Intocmire factura

Buna dimineata!
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: trebuie facturat un serviciu catre o fundatie cu sediul in SUA si cod bancar in Romania, de nerezident. Ce conditii trebiue indeplinite pentru a factura respectivul serviciu? Este aceeasi procedura ca cea a intocmirii unei facturi pentru un client din Romania?
Multumesc~
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 18:06, 26 Martie 2010
ce fel de serviciu?
servicii de catering ( include livrarea de bunuri: mancare)
multumesc
ART 133 ALIN 5 LIT D
veti factura cu tva.
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2010
danike, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare prestari servicii legale edina edina Buna seara. I-as ruga pe cei care activeaza in domeniu financiar-contabil sa ma ajute cu un raspuns in urmatoarea problema: un avocat, platitor de TVA, inscris ... (vezi toată discuția)
Reguli plata tva cristian_conea cristian_conea Buna ziua, Am un client turc, caruia i-am facut factura in euro cu TVA. Care este termenul pt. plata TVA la stat? Cu ce document se face plata? Valoarea TVA ... (vezi toată discuția)
Pfa facturare sua cu sau fara tva? pt. servicii it dragos_iasi dragos_iasi Buna ziua, Am un pfa cu norma fixa de venit dar este inregistrat ca platitor de TVA, deoarece depasesc plafonul de 35.000 de euro. Problema mea este ca ... (vezi toată discuția)