avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vanzare apartament proprietar minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vanzare apartament proprietar minor

Rog sa-mi spuneti de ce acte am nevoie pentru a vinde apartamnetul,
unde proprietar este copilul meu.

Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: atepelus , utilizator 20:46, 25 Martie 2010
De actele de proprietate, plus dispozitie de la Autoritatea tutelara privind numirea unui curator pentru vanzarea imobilului proprietatea minorului.
Multumesc foarte mult!
I-am pus-o pe numele lui ca sa nu ramanem fara ea prin divort.
multumesc oricum de sfat.
Si atunci de ce mai vreti sa vindeti ???
Lasati-o copilului !!
Este o casa mare, si este problema psihologica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie avand ca beneficiar un minor georgia0074 georgia0074 Buna dimineata! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: fiul meu, in varsta de 1,6 ani a primit printr-un act notarial de donatie(avand ca reprezentanti legali ... (vezi toată discuția)
Buna seara! va rog frumos sa ma îndrumați cu privire la următoarea ... alinagal27@yahoo.com alinagal27@yahoo.com Buna seara! Va rog frumos sa ma îndrumați cu privire la următoarea situație: sunt căsătorită și împreuna cu sotul meu avem doi copii: un băiat in ... (vezi toată discuția)
Achizitionare imobil pe numele unui minor danaanca danaanca Eu si sotul vrem sa vindem un apartament si sa cumparam o casa la tara pe care am vrea sa o cumparam pe numele copilului care este minor.Se poate face ... (vezi toată discuția)