avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere

buna ziua,

va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat: in urma unui proces intentat de fostul sot pentru reducerea pensiei de intretinere pe motiv ca nu are venituri, s-a hotarat diminuarea acesteia incepand cu data introducerii actiunii lui.
In toata perioada desfasurarii procesului el mi-a platit cat era stipulat in ultima hotarare.
As dori sa stiu care sunt modalitatile prin care-si va recupera suma pe care mi-a platit-o in plus.
Cel mai recent răspuns: dincamihaela , utilizator 12:26, 24 Martie 2010
nu va mai recupera nimic.. poate cel mult sa diminueze pe o perioada aferenta pensia pana la compensarea sumei platite in plus
va multumesc tare mult pentru raspuns. Exista in practica judiciara precedente castigate in sensul de a-si recupera diferenta prin executare silita?Caci este in stare de orice ca sa ne faca rau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere nlilianne11 nlilianne11 Buna ziua, Sunt divortata si am un copil in varsta de 16 ani pentru care fostul meu sot platea, prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila, ... (vezi toată discuția)
Micsorare pensie intretinere Crisstin Crisstin Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a-mi fi recalculata pensia de intretine,respectiv micsorata.Fiind bugetar , salariile s-au diminuat ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din urma mikare mikare In urma cu cateva luni am intentat proces pentru marirea pensie alimentare a minoarului rezultat dintr-o casatorie anterioara. pensia a fost marita de la suma ... (vezi toată discuția)