buna ziua tuturor.
problema mea este mai lunguta putin asa ca incep prin a multumi tuturor celor care au rabdarea sa citeasca si apoi sa ma sfatuiasca.
lucrez intr-un hotel de 2 ani si 1 luna. am inceput printr-o functie in Front Office, am avut 2 sefi de receptie. Ok... Dupa ce a venit cel de-al doilea sef de receptie, au inceput problemele; intai au fost conflictele de munca - omul in lipsa unor argumente (ne) injura, arunca cu diverse obiecte dupa noi (telefoane mobile, etc), dupa care, rand pe rand ne-a invitat sa ne dam demisiile din diferite motive (restructurari, avertismente abuzive). Cand a venit si randul meu l-am refuzat politicos spunandu-i ca intai sa-mi spuna pe ce baza vrea sa incetez activitatea si apoi, daca chiar vrea, sa ma dea in somaj. Dupa cateva saptamani a gasit si metoda: in urma unor corectii de tarife (facute conform procedurii de altfel) mi-a cerut din nou demisia. L-am reclamat la directorul general, care in urma unui audit intern a sustinut ca inr-adevar nu exista motive ca eu sa-mi dau demisia sau sa fiu data afara insa m-a relocat in alt departament pentru a evita confilctele de munca. De la 1 februarie 2010 lucrez pe noul post, insa intre timp a mai aparut o directoare (adjuncta de data asta) care nu stiu inca din ce motive, planuieste "pe ascuns" plecarea mea. Cum? Acum 2 zile, dupa ce am venit din pauza de masa am gasit cateva pagini printate pe biroul meu (cu partea "proprietarului" mail-ului rupta) cu o discutie pe mail intre directorii lantului in care se discuta despre plecarea mea din companie, cine ma va inlocui, cum i se pregateste training-ul inlocuitorului, confidentialitatea schimbarii organizatorice, dar si termene dead-line care seful ar fi trebuit sa mi le dea pentru a regla toata situatia pentru anul 2010 pana la data plecarii mele (1.04.2010). Rezultate pe post am avut din prima luna si se pot vedea fara nici o problema, asa ca nu se explica o evaluare slaba, de restructurarea postului nu se pune problema din moment ce exista cineva care deja face pregatire pentru a ma inlocui - bineinteles in tot acest timp eu se presupune ca nu stiu nimic. Momentan sunt in concediu pana pe 31.03.2010, insa vreau sa stiu daca pot face ceva sa evit ca magaria asta sa aiba loc; cum pot sa-i atac si mai ales daca ma pot adresa instantei pe baza acestui mail.
Multumesc inca o data si astept sfaturile dvs deoarece nu am foarte mult timp la dispozitie.
nu bagati in seama hartiile alea,dar pastrati-le daca macar sunt datate. s-ar putea ca directoarea adjuncta sa aiba o legatura cu fostul sef.
nu vorbiti cu nimeni din colegii dvs de asta si asteptati ca ei sa faca primul pas,timp in care sa va indepliniti fara repros sarcinile postului.
daca se intampla ceva neplacut, ori procedati cum ati mai facut-o, ori faceti plangere.( in cazul asta, solicitati ajutorul unui avocat)
daca societatea are sediul in ilfov si contractele de munca sunt acolo inregistrate atunci tot in jud ilfov trebuie si eu sa ma adresez itm-ului?
a doua intrebare ar fi daca acel mail poate reprezenta o dovada in instanta.
si ar mai fi ceva: daca angajatorul ma recompenseaza cu salariul pe 3 luni in schimbul demisiei, se poate considera luare de mita?
multumesc in nou
Oricit de bun,capabil este cineva la locul de munca va aparea cineva care sa doreasca postul tau si il va obtine pt. simplul motiv ca" are ochii albastrii".Parerea mea este ca te lupti cu morile de vint si orice mijloc de atac vei folosi, vei pierde, dar vei triumfa in sufletul tau ca ai incercat macar.